HomePartnersContactOver Ons

Mensink & Stout

Annette Mensink heeft een notariƫle achtergrond. Vanaf 1993 werkt ze als kandidaat-notaris, vanaf 1999 als freelance notarieel jurist, gespecialiseerd in het afwikkelen van nalatenschappen. Echt mensenwerk!
In december 2020 is Annette benoemd tot RegisterExecuteur.

Annette’s LinkedIn profiel

Dinie Stout heeft 21 jaar juridische ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor in Zwolle. Ze was vijf jaar bewindvoerder WSNP en vanuit haar ervaringen op de afdeling incasso weet ze ook de vertaalslag naar schuldeisers goed te maken.
In december 2020 is Dinie benoemd tot RegisterExecuteur.

Dinie’s LinkedIn profiel

Mensink & Stout is sinds oktober 2011 werkzaam in de sociaal financiƫle dienstverlening. Naast vakinhoudelijk deskundig zijn Dinie en Annette ook ervaringsdeskundig. Als moeder hebben ze te maken met kinderen met een stoornis in het autismespectrum en zijn ze vertrouwd met de zorgverleningswereld. Ze ervaren dit als concrete meerwaarde in hun werk en verwoorden dit graag in hun motto: De mens centraal!

Wij maken gebruik van cookies die nodig zijn zodat de website goed kan functioneren. Deze cookies worden op uw apparaat opgeslagen. U kan hier meer over lezen in onze privacyverklaring